Onze locatie

Wat voor afscheid u ook wenst: in Herdenkingspark Westgaarde verzorgen wij het graag voor u.

Onze locatie omvat een uitvaartcentrum en crematorium, gelegen aan een uitgestrekt groen park met begraafplaats en diverse verstrooivelden. Het gebouw heeft een typisch jaren 60-karakter en is ruim en licht opgezet met veel ramen. Er zijn diverse prachtige kamers en aula’s waar zowel grote als kleine groepen belangstellenden afscheid kunnen nemen.

Onze ruimtes ›

Wij hebben verschillende ruimtes waar u in intieme sfeer persoonlijk afscheid kunt nemen of juist ruimtes waar u met wel 400 gasten terecht kunt. Bekijk de bijhorende specificaties per ruimte.

Impressies ›

Wilt u een goed beeld krijgen van ons prachtige Herdenkingspark? Bekijk foto’s van onze locatie en zie welke het meest aansluiten op uw wensen.

Begraafplaats ›

Begraafplaats Westgaarde is zeer ruim opgezet en heeft diverse grafvelden. Elk met eigen kenmerken en sfeer.

Verstrooiveld ›

Herdenkingspark Westgaarde heeft diverse verstrooivelden. Van groot tot klein. Er is zelfs een speciaal verstrooiveld voor Ajax-fans!

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›