Onze locatie

Wat voor afscheid u ook wenst: in Herdenkingspark Westgaarde verzorgen wij het graag voor u.

Herdenkingspark Westgaarde bestaat uit 2 aangrenzende locaties aan de Ookmeerweg: Uitvaartcentrum Westgaarde en Crematorium Westgaarde. In het uitvaartcentrum vinden voornamelijk de rouwbezoeken plaats. In het crematorium de plechtigheid. Het crematorium ligt aan de begraafplaats met diverse verstrooivelden.

Onze ruimtes ›

Wij hebben verschillende ruimtes waar u in intieme sfeer persoonlijk afscheid kunt nemen of juist ruimtes waar u met wel 400 gasten terecht kunt. Bekijk de bijhorende specificaties per ruimte.

Impressies ›

Wilt u een goed beeld krijgen van ons prachtige Herdenkingspark? Bekijk foto’s van onze locatie en zie welke het meest aansluiten op uw wensen.

Uitvaartcentrum ›

In Uitvaartcentrum Westgaarde kunt u in de dagen voor de uitvaart nog even bij uw overleden dierbare zijn. Bijvoorbeeld tijdens een rouwbezoek.

Crematorium ›

De begrafenis- of crematieplechtigheid vindt plaats in Crematorium Westgaarde. Dit gebouw heeft verschillende mooie aula’s en ligt midden in het groene Herdenkingspark.

Begraafplaats ›

Begraafplaats Westgaarde is zeer ruim opgezet en heeft diverse grafvelden. Elk met eigen kenmerken en sfeer.

Verstrooiveld ›

Herdenkingspark Westgaarde heeft diverse verstrooivelden. Van groot tot klein. Er is zelfs een speciaal verstrooiveld voor Ajax-fans!

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
08:30 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag:
08:30 tot 11:30 uur (en op afspraak)

zondag:
Op afspraak

Crematorium:

Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›