Onze locatie

Wat voor afscheid u ook wenst: in Herdenkingspark Westgaarde verzorgen wij het graag voor u.

Onze locatie omvat een uitvaartcentrum en crematorium, gelegen aan een uitgestrekt groen park met begraafplaats en diverse verstrooivelden, zoals het Ajax verstrooiveld. Het gebouw heeft een typisch jaren 60-karakter en is ruim en licht opgezet met veel ramen. Er zijn diverse prachtige kamers en aula’s waar zowel grote als kleine groepen belangstellenden afscheid kunnen nemen.

Fietsers en wandelaars kunnen hun routes door de stad afwisselen met de mooie groene omgeving van Herdenkingspark Westgaarde. Verder is er veel kunst te vinden, zoals het Charlotte beeld het Tenerife monument.

In Herdenkingspark Westgaarde loopt een educatief pad. Een pad van houtsnippers omringd met vogelkasten en insectenhotels. Hier gaat de natuur zijn gang en wordt een handje geholpen met fijne beschuttingsplekken waar dieren en insecten kunnen nestelen. Het educatief pad bevindt zich aan de linkerzijde van de begraafplaats en wordt aangegeven op de bewegwijzering.

Onze ruimtes

Wilt u in intieme sfeer persoonlijk afscheid nemen of juist liever in onze grote aula waarin u ruimte heeft voor ruim 400 bezoekers? Bekijk onze ruimtes met de bijhorende specificaties.

Begraafplaats

Naast de algemene en particuliere grafvelden heeft Westgaarde ook een aantal speciale grafvelden, zoals een grafveld voor Islamitische (Soennitisch en Ahmadiyya) en Chinese graven. Ook is er een apart kinder- en jongerengedeelte.

Verstrooiveld

Na een crematie kunt u zelf kiezen wat u met de as wilt doen. Indien u dit wilt uitstrooien kan dat bijvoorbeeld op ons verstrooiveld. Ook hebben wij een Ajax verstrooiveld.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden