Ajax verstrooiveld

Voor fans van Ajax is een speciaal verstrooiveld opgezet waar men één wordt met hun favoriete voetbalclub: het Ajax verstrooiveld.

Op Herdenkingspark Westgaarde ligt de laatste rustplaats voor echte fans: het Ajax verstrooiveld. Dit verstrooiveld is opgezet als voetbalveld met hetzelfde gras als in de Johan Cruijff Arena (gesponsord door Ajax) en de originele dug-out uit De Meer.

Komt een Ajacied te overlijden en wordt er gekozen voor een crematie, dan kan hier de as worden uitgestrooid. Een betekenisvolle plek voor nabestaanden om te bezoeken en herinneringen op te halen.

Mogelijkheden

Het verstrooien van de as van een Ajax-fan op het Ajax verstrooiveld kan zodra u de as heeft ontvangen van het crematorium. Ook als de uitvaart al (langere tijd) eerder of ergens anders heeft plaatsgevonden is het uitstrooien mogelijk. Wilt u een blijvende herinnering, dan kunnen wij een Ajax-gedenktegel van de overledene plaatsen aan de wand van het verstrooiveld.

Voor het uitstrooien van de as van een kunt u een afspraak maken met Crematorium Westgaarde via telefoonnummer (020) 410 66 66.

Kosten

Het verstrooien van de as op het Ajax verstrooiveld bedraagt € 195,-. Hierbij kunnen de nabestaanden aanwezig zijn. (of € 110,- op een door ons gekozen tijdstip zonder nabestaanden).

Een gedenkteken in de vorm van een Ajax-tegel bedraagt € 325,-. De tegel krijgt dan een mooie plek aan de wand van het Ajax verstrooiveld.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden