Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.westgaarde.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie 
www.westgaarde.nl streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat www.westgaarde.nl niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. www.westgaarde.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen www.westgaarde.nl en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail 
www.westgaarde.nl garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met www.westgaarde.nl te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks 
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. www.westgaarde.nl heeft geen invloed op website van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. www.westgaarde.nl aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade voortvloeit uit het gebruik van websites van derden. Intellectuele eigendomsrechten Alle publicaties en uitingen van www.westgaarde.nl zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties of uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een ander manier openbaar worden gemaakt, zonder dat www.westgaarde.nl daar vooral schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Vragen? 
Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer? Dan kunt u deze stellen via onderstaande contactgegevens: 

PC Uitvaart 
Kabelweg 22 
1014 BB Amsterdam 
marketing@pc.nl

Laatst gewijzigd op 14-02-2019

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›