Onze ruimtes

Wat voor afscheid u ook wenst: in Herdenkingspark Westgaarde verzorgen wij een waardig afscheid voor iedereen. Wij hebben ruimtes waarin u in intieme sfeer afscheid kunt nemen of juist ruimtes waar u met wel 300 gasten terecht kunt. Ook hebben wij verschillende koffiekamers (condoleanceruimtes) en diverse rouwkamers voor een rouwbezoek die passen bij elk gezelschap. Verder beschikken wij over een uitgebreide verzorgingsruimte met aansluitende gebedsruimte voor rituele bewassingen.

Onze locatie is geheel rolstoelvriendelijk en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid.

Onze ruimtes

ParkCafé

Het ParkCafé is een gezellige en laagdrempelige plek op Herdenkingspark Westgaarde waar u terecht kunt voor een borrel of lunch. Het ParkCafé is volledig af te huren.

Bekijk meer informatie over het ParkCafé

Specificaties
Max. capaciteit binnen: 60
Zitplek terras: 28
WiFi: ja
Muziek afspelen: USB & bluetooth
Beeld afspelen: ja

Condoleanceruimte (koffiekamer)

Na afloop van een plechtigheid in één van de aula’s in Herdenkingspark Westgaarde kunnen de nabestaanden elkaar ontmoeten en spreken in de condoleanceruimte. Dit kan met een hapje en/of drankje. Westgaarde heeft een zeer uitgebreid cateringassortiment. Er zijn diverse condoleanceruimtes, hierdoor is er voor ieder gezelschap een passende ruimte. Van intiem tot ruimte voor vele bezoekers.

Specificaties
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: nee
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Bredero aula

De Bredero aula is een mooie en sfeervolle aula die uitermate geschikt is voor een middelgroot gezelschap. De belangstellenden kunnen in een halve cirkel om de kist plaatsnemen. De Bredero aula is uitgerust met alle faciliteiten voor het afspelen van beeld en geluid.

Specificaties
Aantal personen: 70
Aantal staanplaatsen: 30
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Geluid/beeldopname: ja
Geluidsopname: ja
Livestream: ja
WiFi: nee

Buitenaula

Deze zomer kunt u ervoor kiezen om het afscheid buiten te organiseren, midden op Herdenkingspark Westgaarde. Er zijn 60 zitplaatsen, aan te vullen met 60 staanplaatsen. Uw dierbare wordt op een loopkoets geplaatst en vanuit de openslaande deuren aan de zijkant van het uitvaartcentrum naar de buitenaula gereden. U en uw naasten kunnen uw dierbare op de loopkoets begeleiden naar de buitenaula, de ovenruimte of naar het graf.

Bekijk meer informatie over de buitenaula

Specificaties
Aantal stoelen: 60
Aantal staanplaatsen: 60
Muziek afspelen: ja
Catering: ja
Livestream: nee
WiFi: nee

Grote aula (Vondel aula)

Ruim opgezette aula met een marmeren vloer en bloemenillustratie op de wand. De ruimte heeft een prachtige akoestiek en beschikt over een vleugel voor het afspelen van muziekstukken. De aula telt 158 zitplaatsen en 100 staanplaatsen. Een plechtigheid in de Vondel aula kan met beeld en geluid worden opgenomen.

Specificaties
Aantal stoelen: 158
Aantal staanplaatsen: 100
Muziek afspelen: ja
Geluid/Beeldopname: ja
Piano/vleugel aanwezig: ja
Microfoon: ja
Livestream: ja
WiFi: nee
Kist dalen: nee
Loopmicrofoon: ja
Beeld vertonen: ja
Ringleiding: ja

Familieaula

De Familieaula is speciaal voor gezelschappen tot 22 personen. De Familieaula is de perfecte ruimte voor een kleine en intieme plechtigheid. Deze ruimte is aula en koffiekamer in één. U bent geheel vrij in hoe u de ruimte benut. Er kan muziek en beeld afgespeeld worden en na afloop van de plechtigheid een hapje en/of drankje nuttigen.

Specificaties
Aantal personen: max. 22
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Geluidsopname: nee
Beeldopname: nee
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment
Livestream: nee
WiFi: nee

Familiesuites

Er zijn twee familiesuites waarin u tot het moment van de uitvaart dag en nacht (24/7) bij de overledene kunt zijn. De suites zijn huiselijk ingericht en bieden u de mogelijkheid om in een intieme omgeving afscheid nemen. De suite is enkel voor u (en enkele naasten) toegankelijk. De ruimtes bevinden zich in het Poortgebouw, vlak voor de entree naar Herdenkingspark Westgaarde.

Specificaties
Zitruimte: ja
Keukenblok: ja
Eigen sleutel: ja
Toegang: 24/7
WiFi: nee

Kamer voor asafgiften

De as van de overledene kunt u vanaf een maand na de crematie ophalen in Herdenkingspark Westgaarde. Hiervoor kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. De as overhandigen wij in een speciaal ingerichte kamer. In deze kamer staan diverse asproducten. De producten die hier staan zijn veelal op voorraad en beschikbaar voor de verkoop.

Ontvangkamer (familiekamer)

Bij een uitvaart in Herdenkingspark Westgaarde kan de naaste familie zich voor de plechtigheid apart voorbereiden in onze ontvangkamer.

Rouwkamers

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek of condoleance in de dagen voor de uitvaart, kunt u gebruik maken van onze rouwkamers. Hier kunnen wij de overledene opbaren zodat u nog even bij uw dierbare kunt zijn. Dit kan ook buiten onze openingstijden.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden