Verstrooivelden op Herdenkingspark Westgaarde

Herdenkingspark Westgaarde beschikt over diverse verstrooivelden

Als u gekozen heeft voor een crematie zijn er na afloop van de wettelijke wachttijd veel mogelijkheden met de as. U kunt de as thuis bewaren in een urn, begraven op onze begraafplaats of laten plaatsen in een urnennis. Maar wist u dat u ook een assieraad kunt laten maken? Vraag er naar bij uw uitvaartbegeleider.

Voor de mensen die hun as willen laten verstrooien zijn er ook veel mogelijkheden. Dit kan gebeuren op zee, of op een bijzondere plaats in het buitenland. Houdt u het liever iets dichterbij huis, dan kunt u ook terecht voor een verstrooiing op Herdenkingspark Westgaarde.

Algemeen verstrooiveld

Het algemene verstrooiveld van Herdenkingspark Westgaarde ligt vlakbij de entree en het uitvaartcentrum. Op dit ruim opgezette verstrooiveld kunt u zowel met grote, als met kleine gezelschappen de as van de overledene uitstrooien. U bent vrij om bloemen mee te nemen om die bij het verstrooiveld neer te leggen.

Tulp monument

Op het Tulp-monument kan ter herinnering aan de overledene een glazen naamplaatje worden aangebracht. Op deze manier hebben uw nabestaanden altijd een plaats om naar toe te gaan. Vraag er naar bij uw uitvaartbegeleider.

Ajax verstrooiveld

Voor fans van Ajax is een speciaal verstrooiveld opgezet waar men één wordt met hun favoriete voetbalclub: het Ajax verstrooiveld.

Op Herdenkingspark Westgaarde ligt de laatste rustplaats voor echte fans: het Ajax verstrooiveld. Dit verstrooiveld is opgezet als voetbalveld met hetzelfde gras als in de Johan Cruijff Arena (gesponsord door Ajax) en de originele dug-out uit De Meer.

Komt een Ajacied te overlijden en wordt er gekozen voor een crematie, dan kan hier de as worden uitgestrooid. Een betekenisvolle plek voor nabestaanden om te bezoeken en herinneringen op te halen.

Besloten verstrooiveld

U kunt er voor kiezen om uw as te laten verstrooien op Herdenkingspark Westgaarde zonder hierbij aanwezig te zijn. Dit gebeurt op het besloten verstrooiveld.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden