Herdenkingspark Westgaarde

Ookmeerweg 275
1067 SP Amsterdam

Crematorium en Uitvaartcentrum: 020 410 66 66
Begraafplaats: 020 410 66 60

info@westgaarde.nl
Routebeschrijving

Alles voor een goed afscheid

Op 30 november zenden we op www.pc.nl een digitale herdenkingsavond uit voor alle locaties van PC Uitvaart.

In het prachtige en groene Herdenkingspark Westgaarde is alles aanwezig voor een afscheid naar wens. Herdenkingspark Westgaarde heeft moderne en gepaste ruimtes voor begrafenis- en crematieplechtigheden, condoleances en rouwbezoeken. Voor een afscheid in kleine kring of juist voor een grote plechtigheid met veel belangstellenden.

Herdenkingspark Westgaarde heeft meerdere verstrooivelden, waaronder een Ajax-herdenkingsveld. De begraafplaats heeft grafvelden voor algemene, privé en luxe graven. Daarnaast zijn er diverse Islamitische grafvelden en is er een verzorgingsruimte voor rituele bewassingen.

Onze vriendelijke medewerkers en uitvaartbegeleiders staan voor u klaar. Westgaarde is het crematorium en uitvaartcentrum van Amsterdam.

Onze belofte

‘We doen er alles aan om het afscheid om te zetten naar een mooie herinnering’

Gastvrijheid is een vanzelfsprekendheid voor Lars Beckers, General Manager op Herdenkingspark Westgaarde. Net als aandacht voor de kleinste details, van de verzorging tot de catering. “Zo doen we er met ons team alles aan om het afscheid om te zetten naar een mooie herinnering. Ook na de uitvaart is Herdenkingspark Westgaarde een mooie, groene en rustgevende plek om te herdenken, te bezoeken, een moment van bezinning te pakken of om gewoon een lekkere wandeling te maken.  ”

Lars Beckers
General Manager

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden