Begraafplaats

Begraafplaats Westgaarde vormt een oase van rust in Amsterdam. In de gevarieerde bosrijke en parkachtige omgeving wisselen de seizoenen zich prachtig af. De verscheidenheid aan vogels kenmerkt het natuurlijke karakter. Ook zonder een graf te bezoeken kunt u genieten van de natuurlijke omgeving van Herdenkingspark Westgaarde.

Variatie aan grafvelden
De begraafplaats in Herdenkingspark Westgaarde kent een grote variatie aan grafvelden, met verschillende soorten graven, urnengraven en urnenmuren (buitencolumbaria). De velden hebben natuurlijke afscheidingen en elk met een eigen karakter en sfeer. Een aantal velden is bestemd voor specifieke groepen, zoals bijvoorbeeld de islamitische of Chinese gemeenschap. Er is ook een apart kinder- en jongerengedeelte met speel- en zitplek.

Alle grafvelden zijn tot dichtbij met de auto bereikbaar. Parkeren is mogelijk op onze ruime parkeerplaats.
Heeft u vragen over Begraafplaats Westgaarde? Neem contact met ons op via telefoonnummer (020) 410 66 60.

Openingstijden

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur
In de zomermaanden (juni, juli en augustus) is de begraafplaats op woensdagavonden tot 20.00 uur geopend.

Telefoonnummer: (020) 410 66 60

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›