Lichtjesavond Herdenkingspark Westgaarde

Dit jaar zouden wij u net als de afgelopen jaren graag uitnodigen op ons Herdenkingspark. De situatie rondom COVID-19 stond dit helaas niet toe. Toch wilden wij niet voorbij gaan aan het belang van herdenken en samen met u stilstaan bij iedereen die er niet meer is. Iemand is namelijk pas echt overleden als u niet meer aan hem of haar denkt.

Dit jaar organiseerden we een herdenkingsdienst in de Vondel aula. Deze herdenkingsdienst kon u thuis live volgen. U kunt de hele uitzending hieronder nogmaals terugkijken.

Tijdens de herdenking kon u luisteren naar live muziek gezongen door gospelkoor G-Roots en kwam Floortje Agema praten over afscheid nemen en rouw. Stadsdichter Gershwin Bonevacia droeg daarnaast een bijzonder gedicht voor. U kunt hier het hele gedicht nalezen.

Vanaf dinsdag 3 november kunt u bij een bezoek aan Westgaarde een kaars ophalen om te plaatsen op een dierbare plek. U kunt dit doen van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur bij de receptie van het uitvaartcentrum en crematorium. Er zijn 500 kaarsen beschikbaar.

U kunt de uitzending hieronder terugkijken.

Lichtjesavond PC Uitvaart from AR Video on Vimeo.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden