Uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Westgaarde is gelegen voor de ingang van het herdenkingspark. Deze mooie accommodatie heeft alle faciliteiten om voorafgaande aan de uitvaart nog even bij de overledene te zijn.

Het uitvaartcentrum beschikt over meerdere opbaar- en familiekamers voor rouwbezoeken en condoleances. Ook is er een speciale verzorgingsruimte voor rituele bewassingen met naastliggende gebedsruimte. Bijvoorbeeld voor Surinaamse en islamitische uitvaarten.

Uitvaartcentrum Westgaarde beschikt over (gratis) parkeergelegenheid en ligt op loopafstand van Crematorium Westgaarde en de begraafplaats.
Alle rouwbezoeken en verzorgingen kunnen op afspraak ook buiten onze openingstijden plaatsvinden. Bijvoorbeeld in de avond.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
08:30 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag:
08:30 tot 11:30 uur (en op afspraak)

zondag:
Op afspraak

Telefoonnummer: (020) 410 66 58

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
08:30 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag:
08:30 tot 11:30 uur (en op afspraak)

zondag:
Op afspraak

Crematorium:

Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›