Ervaringen

Heeft u een ervaring die u met ons wilt delen? Klik hier.

Superservice

De uitvaart was prachtig verzorgd met na afloop zelfs een applaus voor jullie superservice. Een van mijn kleinzoons zou vanmorgen om 9.00 uur landen op Schiphol. Echter was er een technische storing waardoor hij pas vanmiddag rond 16.00 uur aankomt. Toch is er geregeld dat hij later op de dag nog afscheid van zijn oma kan nemen. Mooi om de betrokkenheid van het team te zien. Hou dat vast! Ook namens mij bedankt!

- De heer M.G.M. van Rossum, februari 2018

Uw uitvaartverzorger krijgt een grote pluim van mij. Ik moest alles alleen regelen en hij heeft mij erg goed geholpen en begreep mijn mans en mijn wensen onmiddellijk en was erg behulpzaam. Ook van de aanwezigen heb ik gehoord dat alles op Westgaarde netjes en respectvol geregeld was.

- Mevrouw Trielier, januari 2018

Graag wil ik de uitvaartbegeleider hierbij nogmaals bedanken voor alle goede zorgen en wijsheid. Ook de catering op Westgaarde was super verzorgd.

- De heer Kool, januari 2018

Mooi gebouw en goede begeleiding

Wat een mooi gebouw en interieur kent Westgaarde. We mogen trots zijn als inwoners van Nieuw-West dat dit bestaat. Het was een goede begeleiding met veel ruimte om je wensen kenbaar te maken. Ik ben zeer blij dat mijn moeder op een zeer waardige manier is behandeld. Het is zeer perfect gegaan. Dank.

- De heer Van der Kloor, december 2017

Beleefd, correct en met respect. We kunnen alleen maar complimenten geven aan al jullie medewerkers. We hebben geen suggesties, maar kunnen alleen maar zeggen dat we heel tevreden zijn over jullie medewerkers en de diensten die jullie geven/aanbieden.

- De heer L.H. Meents, december 2017

Tot in de puntjes geregeld

Het geheel was prima verzorgd. De dag na het overlijden kwam er al iemand van PC langs om de uitvaart te bespreken alles was uiterst correct. De begeleidster was zeer ter zake kundig en kon ook direct inspelen op de wensen die mijn vrouw al had genoteerd en heeft ook direct de uitvaart geregeld. Op Westgaarde was alles tot in de puntjes geregeld. Ik kan in de begeleiding en de uitvaart geen minpunten ontdekken. Alles ging zoals afgesproken, de begeleiding bij de uitvaart was goed geregeld en de verzorging van de dienst door uw medewerkster was perfect.

- De heer H.A. Aalders, december 2017

Tijdens de bespreking van de uitvaart was de uitvaartverzorger zeer vriendelijk. Er werd goed naar ons geluisterd en meegedacht. Ook tijdens de uitvaart was iedereen zeer vriendelijk en correct.

- De heer F. de Boer, december 2017

Ik ben steeds deskundig en meevoelend te woord gestaan.

- De heer R. Scheeres, december 2017

Ik was bij de Allerzielen herdenking op uw park. Compliment waard. Het was heel stijlvol en warm uitgevoerd. Bij de Vondelzaal werden o.a. namen van overledenen opgenoemd en er werd muziek gespeeld.

- Mevrouw Van Meurs, november 2017

Hartelijk dank

Bij deze wil ik jullie hartelijk danken voor de medewerking en de bijdrage geboden om de uitvaart tot een succes te maken. Ik weet dat het jullie werk is, maar desondanks waren jullie een goed team. Ook aan de rest van de collega’s onze dank.

- Mevrouw Jansen, oktober 2017

Ga zo door

Ga zo door, allemaal gemotiveerde en betrokken medewerkers. Nemen ruim de tijd wat erg prettig is ervaren. Bedankt voor jullie meedenken en rondleiding.

- De heer Symor, oktober 2017

Niets dan lof!

Het personeel op de uitvaartlocatie was geweldig. De ruimte was prachtig. Gastvrijheid was perfect. Niets dan lof!

- Mevrouw Slotboom, oktober 2017

Geen opmerkingen, alles was perfect geregeld/verzorgd. Ook vandaag bij de bespreking van het as, alles top. Complimenten!

- De heer Warmond, september 2017

Heel fijn

Wij hebben afgezien van rouwbezoek en opbaring, wel vonden wij de kist en de omlijsting met foto en bloemen in de aula heel smaakvol. Daar wij maar een heel korte plechtigheid hadden, konden wij extra tijd doorbrengen in de koffiekamer, dat vonden wij heel fijn om een tijd informeel met de mensen door te brengen.

- Mevrouw Ghijsen, september 2017

Prima uitleg

De dames in het uitvaartcentrum waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Tijdens het familiebezoek zou de kist open zijn en door ons gesloten worden. Bij aankomst vroeg de medewerkster om onduidelijkheid te voorkomen of de kist open of dicht moest zijn. Kist was dicht om geen vervelende confrontatie te veroorzaken als de kist open zou zijn. Voordat we naar binnen gingen heeft ze deze weer geopend. Prima uitleg gegeven. En het online aanleveren van de muziek was prettig.

- Mevrouw Reijniers, september 2017

Goed gevoel

Alle erfgenamen hebben een goed gevoel aan de crematie overgehouden. Ga op dezelfde voet verder met het verlenen van deze dienstverlening.

- Mevrouw Witjes, september 2017

Beste medewerkers, dank jullie wel voor alle moeite die jullie genomen hebben om ons te helpen. Dank jullie wel.

- De heer Smeets, augustus 2017

Super lieve en professionele mensen!

- De heer Ouwehand, augustus 2017

Al met al kunnen wij op een goed verzorgende crematie terugkijken. Er was geen vuiltje aan de lucht. Nogmaals dank hiervoor!

- Mevrouw Van Dijk, augustus 2017

Alles aan gedaan

De beheerder van de begraafplaats Westgaarde heeft me heel goed geholpen m.b.t. de oorspronkelijk zelfgemaakte grafplaat. Hij heeft er alles aan gedaan om de steen (op mijn verzoek) zo goed mogelijk op te stellen.

- Mevrouw Bakker – Somsen, augustus 2017

De beheerder van de begraafplaats Westgaarde heeft me heel goed geholpen m.b.t. de oorspronkelijk zelfgemaakte grafplaat. Hij heeft er alles aan gedaan om de steen (op mijn verzoek) zo goed mogelijk op te stellen.

- Mevrouw Bakker - Somsen, augustus 2017

U heeft ons het gevoel gegeven dat wij de enigen waren. Dat is iets heel aparts. Nog bedankt.

- De heer Pad, juli 2017

Uw bedrijf heeft alles tot in de puntjes verzorgd.

- De heer Van der Werk, juli 2017

Gewoon alles uitstekend!

- Mevrouw Gerssen, juli 2017

Blij dat ik erbij kon zijn

Dank u wel voor uw enorme steun en toewijding tijdens het verstrooien van de as van mijn zus. Ik ben heel dankbaar dat ik erbij kon zijn.

- Mevrouw Ceder, juli 2017

Lief en zorgzaam

U zag het al, we zijn zeer tevreden. Alles liep perfect volgens wens. Alle personen met wie we te maken kregen waren even lief en zorgzaam. Eigenlijk is ons advies zo door te gaan en beslist niet veranderen. Wij danken u hartelijk voor alle goede zorgen.

- De heer Stro, juni 2017

Vrijwel alle aanwezigen bij de uitvaart gaven complimenten over de zaal!

- Mevrouw De Koning, juni 2017

Meer dan tevreden

Ik heb ontzettend veel ondersteuning ontvangen en ik en mijn moeder zijn meer dan tevreden. Hele goede dienstverlening.

- Mevrouw Bloem, juni 2017

En op Westgaarde de bediening van de ‘knoppen’ was meer dan goed!

- De heer Haighton, mei 2017

Hele uitvaart plus verzorging van personeel was uitstekend. Het was een keurige begrafenis en crematie.

- De heer Möllenkamp, mei 2017

Zeer fijn dat we de dag ervoor proef mochten draaien in de aula.

- De heer Nieuwenhuijs, april 2017

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
08:30 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag:
08:30 tot 11:30 uur (en op afspraak)

zondag:
Op afspraak

Crematorium:

Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›