Ervaringen

Heeft u een ervaring die u met ons wilt delen? Klik hier.

De uitvaartbegeleider is een topper. Ze heeft de overledene drie weken voor haar overlijden precies uitgelegd hoe de uitvaart zal gebeuren en dat gaf heel veel rust.

- De heer Nelemans, oktober 2018

Alles was goed verzorgd

De uitvaartbegeleidster heeft ons op alle belangrijke momenten begeleid en bijgestaan om dit moeilijke proces te doorlopen. Wij zijn heel vriendelijk geholpen en alles was goed verzorgd. Mijn vrouw en ik waren heel blij dat we op de locatie in alle rust afscheid hebben kunnen nemen van mijn broer.

- De heer Elderenbosch, oktober 2018

Bijzonder tevreden over de begeleiding

Wij zijn dik tevreden over de uitvaart, maar in het bijzonder over de begeleiding. Wij hoorden van aanwezigen niets anders dan positieve geluiden over de uitstraling en medeleven van onze uitvaartbegeleidster. Wij hadden ook zelf een kaart ontworpen en deze is mooi nagemaakt door de drukwerkafdeling.

- Mevrouw Van Loenen - Rijser, oktober 2018

Het ophalen van de as/urn is heel netjes gegaan. Daar ben ik erg tevreden over.

- De heer Driessen, oktober 2018

De overbrenging was heel respectvol gedaan en de begeleiding hebben wij als zeer flexibel ervaren.

- De heer Kip, oktober 2018

Graag willen wij iedereen een groot compliment geven: het kon niet beter verzorgd zijn!

- Familie Gonlag, oktober 2018

Behulpzame medewerkers met veel inlevingsvermogen

Uw medewerkers zijn respectvol en kunnen zich goed inleven. Ze helpen waar ze kunnen en denken mee. Dat helpt ontzettend tijdens dit soort moeilijke momenten. Bijzondere dank gaat uit naar onze uitvaartbegeleider op de dag van de uitvaart. Geweldig hoe hij ons de dagen voor de uitvaart en op de dag zelf heeft bijgestaan!

- Mevrouw Selie, oktober 2018

Wij hebben fijn contact gehad met de uitvaartbegeleider en ik ben zeer tevreden over de uitvaart.

- Mevrouw Huijbrechts - Ingenbeek, september 2018

De nieuwe 24-uurskamer ziet er schitterend uit en wij vinden echt rust daar. Heerlijk toch nog samen een kop koffie te drinken.

- Anoniem, augustus 2018

Dank en lof

Wij zijn heel tevreden en heel dankbaar voor de service, hulp en steun die wij van de medewerkers van PC hebben mogen ontvangen. Heel veel dank, lof en complimenten aan de uitvaartbegeleider voor de bijzonder prettige en kundige wijze waarop hij ons heeft begeleid en ons terzijde heeft gestaan. Zijn steun, zowel bij de voorbereiding als tijdens de uitvaart, heeft heel veel voor ons betekend. Nogmaals hartelijk dank en heel veel lof voor alle service en steun die wij jullie mochten ontvangen. Een klein mini puntje als opmerking: de begroeting met een buiging met gekruiste handen op de borst en ‘mijn deelneming’, kwam een beetje onecht over. Wat ons betreft liever geen buiging, een neutraal ‘gecondoleerd’ volstaat ook.

- Mevrouw de Rooij, augustus 2018

Heel professioneel georganiseerd en goed bereikbaar. De uitvaartbegeleidster heeft ons uiterst goed geholpen!

- Mevrouw Knaap, augustus 2018

Geweldige begeleiding

Super begeleiding! Van het eerste tot het laatste moment is mijn moeder met respect behandeld. Zelfs de haren van mijn moeder waren gewassen en met een krultang zijn er weer krullen in getoverd. Ik kon elk moment bellen, indien nodig met de medewerkster. Alles was duidelijk uitgelegd en goed doorgesproken. De begeleiding was geweldig en er was veel duidelijkheid in de dingen die geregeld moesten worden. Zelfs na de crematie belde de uitvaartbegeleidster om te vragen hoe het ging en of er nog vragen waren. Echt, in één woord: een 10!

- Mevrouw Moorthaemer, augustus 2018

Het was tot in de puntjes geregeld en daarvoor onze dank!

- Mevrouw Vermeulen, juli 2018

Moeilijke momenten, soms met een lach

De begeleiding en nazorg was echt uitstekend! Vooral het respect en de aandacht die werd gegeven bij het ophalen was echt uitmuntend. De uitvaartbegeleidster was meelevend, maar wat nog beter was, dat zij de sfeer aanvoelde en daarop inspeelde. Het was enerzijds moeilijk voor ons, maar het ging soms ook met een lach. Dit voelde zij precies goed aan. Het gemaakte beeldmateriaal is erg mooi, het is alleen jammer dat je niet iedereen in de zaal ziet. Bij de muziek hebben wij twee dezelfde nummers gekozen. Als laatste lied én als “wegloop”-lied. Wat mij betreft hadden wij nog een ander lied moeten kiezen. Een klein detail wat ik achteraf misschien anders had willen doen, maar verder ben ik zeer tevreden.

- Mevrouw de Graaff, juli 2018

Ondanks alles, een prachtige dag

De uitvaart heeft op een externe locatie plaatsgevonden. Onze uitvaartbegeleidster heeft ons ontzettend goed en zorgzaam bijgestaan in het organiseren van een prachtige dag voor ons en alle aanwezigen.

- Mevrouw Dorti, juli 2018

Prima geregeld, precies zoals je mag verwachten.

- Mevrouw van der Heyden, juli 2018

Ik kan niet anders zeggen dat uw medewerkers hun werk geweldig hebben gedaan. Mijn dank daarvoor en aan onze uitvaartbegeleidsters . Ga zo door, het kan niet beter!

- De heer Yang, juli 2018

Betrouwbaar en meelevend

Onze uitvaartbegeleidster gaf mij het gevoel dat ik haar altijd kon bellen wanneer nodig en dat heeft zij ook verschillende keren gemeld. Ik vond dat wij als nabestaanden voldoende vrijheid geboden kregen en dat er mee werd gedacht, zonder dat wij het gevoel kregen dat ons iets werd opgedrongen. Bij de dag van de crematie was de uitvaartbegeleidster voldoende aanwezig, maar niet op de voorgrond. Een fijne persoonlijkheid en zakelijk, maar toonde wel haar medeleven. Ook heel fijn dat er na een week nog even werd gebeld om te vragen hoe het ging, of de uitvaart naar wens was verlopen en of ik nog vragen had.

- Mevrouw Beringen, juni 2018

Uiterst vriendelijke medewerkers! Onze begeleider was een zeer vriendelijke man en heeft de uitvaart perfect begeleid. Echt alles was naar volle tevredenheid. Ik wil iedereen namens de familie bedanken voor de uitstekende service van PC Uitvaart!

- De heer Albrecht, mei 2018

Heel erg vriendelijk, behulpzaam, meelevend en goed.

- Mevrouw Oostburg, mei 2018

Uitermate prettig, meelevend en professioneel

De kleinzoons waren zeer blij dat ze hun oma na het overlijden opnieuw hebben gezien, omdat zij er toen weer uitzag als hun oma. Kortom uitermate prettig, meelevend en professioneel. De geluidsopname (CD) liet op zich wachten, maar dat is goed opgepakt door een van de medewerkers. De kwaliteit van het geluid was iets minder dan bij een voorgaande crematie in dezelfde ruimte. Vooral het volume van het begin nummer. De sprekers en het vervolg was wel goed.

- De heer Pot, mei 2018

Heel respectvol behandeld door alle medewerkers.

- Mevrouw Weijers, april 2018

Gezien de familiesituatie zat ik onder andere achterin tijdens de plechtigheid en was ik ook niet bij de condoleance achteraf aanwezig. Er was een extra dame aanwezig die mij persoonlijk begeleidde en dat stelde ik zeer op prijs!

- Anoniem, april 2018

Wij zijn zeer tevreden met hoe alles op de dag van de uitvaart is verlopen. Het was een mooie en waardige uitvaart.

- De heer Tiggelovend, april 2018

Alles werd snel en zonder overbodige vragen geregeld met het nodige respect. Ik heb het huiskamerafscheid als zeer prettig ervaren. Intieme en ongedwongen ruimte en sfeer.

- De heer Nube, april 2018

Keurig en correct!

Deze dingen regel je niet dagelijks en ik had het ook nooit eerder gedaan, maar de medewerker die ik aan de telefoon kreeg voor het doorgeven van het overlijden van mijn zus was zo netjes en rustig. Dat vond ik erg mooi. Keurig en correct werd ik te woord gestaan. Top! Op de uitvaartlocatie Westgaarde zag het er prachtig uit allemaal. Helemaal in de stijl van mijn overleden zus. Ze zou het zelf prachtig gevonden hebben. De bloemen op de kist waren schitterend. De ruimte is ook heel mooi met goede stoelen en dat mooie raam waardoor je naar buiten kan kijken. Ik had er liever niet gezeten, maar als het dan toch moet, dan daar.

- Mevrouw Smit, april 2018

Het is allemaal volgens afspraak verlopen

Ik vond het fijn dat ik mijn moeder tot in de auto kon begeleiden. We waren zéér tevreden over onze uitvaartbegeleider en hij ging respectvol met de situatie om. We hadden een foto meegegeven en ondanks dat mijn moeder bij het overlijden er anders uitzag, hebben ze haar weer voor ons herkenbaar gemaakt. Daar waren we héél blij mee! De aula was erg mooi, warm ingericht en het is allemaal volgens afspraak verlopen. Wij vonden alleen de tijd voor de condoleance redelijk krap.

- Mevrouw Tabak, maart 2018

Zeer flexibele begeleiding. Aangezien wij slechthorend zijn, volgden we niet alles wat van ons werd verwacht. Toch werd dit door personeel goed opgevangen.

- De heer Siemer, maart 2018

Superservice

De uitvaart was prachtig verzorgd met na afloop zelfs een applaus voor jullie superservice. Een van mijn kleinzoons zou vanmorgen om 9.00 uur landen op Schiphol. Echter was er een technische storing waardoor hij pas vanmiddag rond 16.00 uur aankomt. Toch is er geregeld dat hij later op de dag nog afscheid van zijn oma kan nemen. Mooi om de betrokkenheid van het team te zien. Hou dat vast! Ook namens mij bedankt!

- De heer M.G.M. van Rossum, februari 2018

Uw uitvaartverzorger krijgt een grote pluim van mij. Ik moest alles alleen regelen en hij heeft mij erg goed geholpen en begreep mijn mans en mijn wensen onmiddellijk en was erg behulpzaam. Ook van de aanwezigen heb ik gehoord dat alles op Westgaarde netjes en respectvol geregeld was.

- Mevrouw Trielier, januari 2018

Graag wil ik de uitvaartbegeleider hierbij nogmaals bedanken voor alle goede zorgen en wijsheid. Ook de catering op Westgaarde was super verzorgd.

- De heer Kool, januari 2018

Mooi gebouw en goede begeleiding

Wat een mooi gebouw en interieur kent Westgaarde. We mogen trots zijn als inwoners van Nieuw-West dat dit bestaat. Het was een goede begeleiding met veel ruimte om je wensen kenbaar te maken. Ik ben zeer blij dat mijn moeder op een zeer waardige manier is behandeld. Het is zeer perfect gegaan. Dank.

- De heer Van der Kloor, december 2017

Beleefd, correct en met respect. We kunnen alleen maar complimenten geven aan al jullie medewerkers. We hebben geen suggesties, maar kunnen alleen maar zeggen dat we heel tevreden zijn over jullie medewerkers en de diensten die jullie geven/aanbieden.

- De heer L.H. Meents, december 2017

Tot in de puntjes geregeld

Het geheel was prima verzorgd. De dag na het overlijden kwam er al iemand van PC langs om de uitvaart te bespreken alles was uiterst correct. De begeleidster was zeer ter zake kundig en kon ook direct inspelen op de wensen die mijn vrouw al had genoteerd en heeft ook direct de uitvaart geregeld. Op Westgaarde was alles tot in de puntjes geregeld. Ik kan in de begeleiding en de uitvaart geen minpunten ontdekken. Alles ging zoals afgesproken, de begeleiding bij de uitvaart was goed geregeld en de verzorging van de dienst door uw medewerkster was perfect.

- De heer H.A. Aalders, december 2017

Tijdens de bespreking van de uitvaart was de uitvaartverzorger zeer vriendelijk. Er werd goed naar ons geluisterd en meegedacht. Ook tijdens de uitvaart was iedereen zeer vriendelijk en correct.

- De heer F. de Boer, december 2017

Ik ben steeds deskundig en meevoelend te woord gestaan.

- De heer R. Scheeres, december 2017

Ik was bij de Allerzielen herdenking op uw park. Compliment waard. Het was heel stijlvol en warm uitgevoerd. Bij de Vondelzaal werden o.a. namen van overledenen opgenoemd en er werd muziek gespeeld.

- Mevrouw Van Meurs, november 2017

Hartelijk dank

Bij deze wil ik jullie hartelijk danken voor de medewerking en de bijdrage geboden om de uitvaart tot een succes te maken. Ik weet dat het jullie werk is, maar desondanks waren jullie een goed team. Ook aan de rest van de collega’s onze dank.

- Mevrouw Jansen, oktober 2017

Ga zo door

Ga zo door, allemaal gemotiveerde en betrokken medewerkers. Nemen ruim de tijd wat erg prettig is ervaren. Bedankt voor jullie meedenken en rondleiding.

- De heer Symor, oktober 2017

Niets dan lof!

Het personeel op de uitvaartlocatie was geweldig. De ruimte was prachtig. Gastvrijheid was perfect. Niets dan lof!

- Mevrouw Slotboom, oktober 2017

Geen opmerkingen, alles was perfect geregeld/verzorgd. Ook vandaag bij de bespreking van het as, alles top. Complimenten!

- De heer Warmond, september 2017

Heel fijn

Wij hebben afgezien van rouwbezoek en opbaring, wel vonden wij de kist en de omlijsting met foto en bloemen in de aula heel smaakvol. Daar wij maar een heel korte plechtigheid hadden, konden wij extra tijd doorbrengen in de koffiekamer, dat vonden wij heel fijn om een tijd informeel met de mensen door te brengen.

- Mevrouw Ghijsen, september 2017

Prima uitleg

De dames in het uitvaartcentrum waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Tijdens het familiebezoek zou de kist open zijn en door ons gesloten worden. Bij aankomst vroeg de medewerkster om onduidelijkheid te voorkomen of de kist open of dicht moest zijn. Kist was dicht om geen vervelende confrontatie te veroorzaken als de kist open zou zijn. Voordat we naar binnen gingen heeft ze deze weer geopend. Prima uitleg gegeven. En het online aanleveren van de muziek was prettig.

- Mevrouw Reijniers, september 2017

Goed gevoel

Alle erfgenamen hebben een goed gevoel aan de crematie overgehouden. Ga op dezelfde voet verder met het verlenen van deze dienstverlening.

- Mevrouw Witjes, september 2017

Beste medewerkers, dank jullie wel voor alle moeite die jullie genomen hebben om ons te helpen. Dank jullie wel.

- De heer Smeets, augustus 2017

Super lieve en professionele mensen!

- De heer Ouwehand, augustus 2017

Al met al kunnen wij op een goed verzorgende crematie terugkijken. Er was geen vuiltje aan de lucht. Nogmaals dank hiervoor!

- Mevrouw Van Dijk, augustus 2017

Alles aan gedaan

De beheerder van de begraafplaats Westgaarde heeft me heel goed geholpen m.b.t. de oorspronkelijk zelfgemaakte grafplaat. Hij heeft er alles aan gedaan om de steen (op mijn verzoek) zo goed mogelijk op te stellen.

- Mevrouw Bakker – Somsen, augustus 2017

De beheerder van de begraafplaats Westgaarde heeft me heel goed geholpen m.b.t. de oorspronkelijk zelfgemaakte grafplaat. Hij heeft er alles aan gedaan om de steen (op mijn verzoek) zo goed mogelijk op te stellen.

- Mevrouw Bakker - Somsen, augustus 2017

U heeft ons het gevoel gegeven dat wij de enigen waren. Dat is iets heel aparts. Nog bedankt.

- De heer Pad, juli 2017

Uw bedrijf heeft alles tot in de puntjes verzorgd.

- De heer Van der Werk, juli 2017

Gewoon alles uitstekend!

- Mevrouw Gerssen, juli 2017

Blij dat ik erbij kon zijn

Dank u wel voor uw enorme steun en toewijding tijdens het verstrooien van de as van mijn zus. Ik ben heel dankbaar dat ik erbij kon zijn.

- Mevrouw Ceder, juli 2017

Lief en zorgzaam

U zag het al, we zijn zeer tevreden. Alles liep perfect volgens wens. Alle personen met wie we te maken kregen waren even lief en zorgzaam. Eigenlijk is ons advies zo door te gaan en beslist niet veranderen. Wij danken u hartelijk voor alle goede zorgen.

- De heer Stro, juni 2017

Vrijwel alle aanwezigen bij de uitvaart gaven complimenten over de zaal!

- Mevrouw De Koning, juni 2017

Meer dan tevreden

Ik heb ontzettend veel ondersteuning ontvangen en ik en mijn moeder zijn meer dan tevreden. Hele goede dienstverlening.

- Mevrouw Bloem, juni 2017

En op Westgaarde de bediening van de ‘knoppen’ was meer dan goed!

- De heer Haighton, mei 2017

Hele uitvaart plus verzorging van personeel was uitstekend. Het was een keurige begrafenis en crematie.

- De heer Möllenkamp, mei 2017

Zeer fijn dat we de dag ervoor proef mochten draaien in de aula.

- De heer Nieuwenhuijs, april 2017

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›