‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Vacature: Medewerker Begraafplaats

Word jij onze nieuwe collega? Voor onze Begraafplaats Westgaarde, gelegen op Herdenkingspark Westgaarde in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Begraafplaats (fulltime – 40 uur per week)

 

Functieomschrijving:

Begraafplaats Westgaarde vormt een oase van rust in Amsterdam. De begraafplaats kent een grote variatie aan grafvelden, met verschillende soorten graven, urnengraven en urnenmuren (buitencolumbaria). De velden hebben natuurlijke afscheidingen en elk met een eigen karakter en sfeer. Een aantal velden is bestemd voor specifieke groepen, zoals bijvoorbeeld de islamitische of Chinese gemeenschap. Er is ook een apart kinder- en jongerengedeelte met speel- en zitplek. Alle grafvelden zijn tot dichtbij met de auto bereikbaar.

In de functie van Medewerker Begraafplaats zorg je voor het correct onderhouden van de graven en het algemene (groen)onderhoud van de begraafplaats. Ook sta je nabestaanden en bezoekers van de begraafplaats te woord en begeleid je familie en nabestaanden tijdens de uitvaart naar het graf.

Tot je werkzaamheden behoren onder andere:

  • delven, sluiten en ruimen van graven;
  • onderhouden van grafmonumenten- en (urnen) graven;
  • plaatsen van as in urnenmuur (al dan niet met nabestaanden);
  • voeren van een correcte grafadministratie;
  • onderhouden van wegen, paden en de groenvoorziening;
  • beheren en onderhouden van de aanwezige materialen en het gereedschap;
  • voorlopen tijdens uitvaarten.

Functie-eisen

Kennis
Je bent in bezit van een groen/technische MBO-opleiding welke is afgerond met een diploma. Het is noodzakelijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer. Je hebt ervaring met het werken op de computer (Word en Excel) en kunt licht administratieve werkzaamheden verrichten.

Vaardigheden
Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Een klantvriendelijke en geduldige houding is vereist bij de contacten met familie en nabestaanden. Je mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is tevens ruim voldoende voor het te woord staan van onze klanten. Je bent gastvrij en representatief. Je bent in staat te werken in een emotionele omgeving is, waarbij waar nodig een zakelijke houding wordt aangenomen. Je werkt integer met vertrouwelijke informatie.

Interesse?

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en wil je graag het team van PC Uitvaart komen versterken? Solliciteer direct! Stuur dan je sollicitatie, bestaande uit je CV en motivatiebrief, via onderstaande sollicitatiebutton:

 

Wij ontvangen je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Reacties die na deze termijn binnenkomen, kunnen helaas niet meer worden meegenomen in de sollicitatieprocedure.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling P&O, bereikbaar via telefoonnummer (020) 580 51 90.

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
08:30 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag:
08:30 tot 11:30 uur (en op afspraak)

zondag:
Op afspraak

Crematorium:

Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›