‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Uitvaartbraderie op Westgaarde

Op zondag 14 januari a.s. is er een gezellige bedrijvigheid in Herdenkingspark Westgaarde. Dan worden het uitvaartcentrum en het crematorium omgetoverd tot een braderie met diverse kraampjes van ondernemers uit de omgeving en uitvaartproducten. Ook worden er rondleidingen gegeven door de gebouwen. Iedereen is welkom!

Ervaar hoeveel verschillende producten er zijn die te maken hebben met een crematie of begrafenis. En van alles zijn zoveel variaties mogelijk: stoer, lief, kleurrijk, klassiek of juist extravagant. Er is altijd wel een variant die bij iemand past. Ook zijn er ondernemers uit de regio aanwezig en er zijn smakelijke hapjes te proeven van uitvaartcateraar Meinders.

Onze teams staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden door ons uitvaartcentrum en crematorium. Tijdens de uitvaartbraderie is er voor ieder wat wils. Kom langs!

De Uitvaartbraderie vindt plaats op zondag 14 januari a.s. van 10.00 tot 16.00 uur in Herdenkingspark Westgaarde. Entree is gratis.

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
08:30 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag:
08:30 tot 11:30 uur (en op afspraak)

zondag:
Op afspraak

Crematorium:

Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›