‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Typisch Amsterdams

Herdenkingspark Westgaarde maakt deel uit van PC Uitvaart. PC Uitvaart is de enige echte uitvaartmaatschappij voor Amsterdammers. Daar zijn we trots op en dat willen we graag laten zien. Al ruim 85 jaar verzorgt PC Uitvaart het afscheid van menig Amsterdammer, waarbij nog weleens een typisch Amsterdamse uitdrukking de revue passeert. In onze nieuwe campagne brengen we een ode aan deze uitdrukkingen en bewaren we tegelijkertijd een stukje Amsterdamse taal. Hoe vaak hoor je immers nog dat iemand asjeweine gaat, of geen sjoege meer geeft?

Lees meer over onze campagne met typisch Amsterdame uitdrukkingen over de dood.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›