‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuwe locatie in Alkmaar

PC Uitvaart heeft met samen met Monuta een overeenkomst getekend voor de komst van een geheel nieuw te bouwen crematorium en uitvaartcentrum in Alkmaar!

Jeanine Helthuis, algemeen directeur van PC Uitvaart: “Wij verzorgen uitvaarten in Noordwest-Nederland, maar hebben nog geen uitvaartlocatie in Alkmaar. Voor ons is het een logische en mooie uitbreiding van onze dienstverlening. Wij kijken er dan ook naar uit om samen met Monuta een bijdrage te leveren aan de verzorging van een goed afscheid voor de inwoners van Alkmaar en omgeving die een dierbare hebben verloren.”

Het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum krijgt een prachtig, modern ontwerp en biedt alle dienstverlening voor een mooi afscheid onder één dak. Het nieuwe gebouw wordt gevestigd langs de randweg van Alkmaar, aan de Meerweg 11. Een goed bereikbare locatie met mooi uitzicht over het polderlandschap van de Egmondermeer. Naar verwachting start de bouw halverwege dit jaar en zal het nieuwe uitvaartcentrum in loop van 2019 haar deuren openen.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›