‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Kale & Kokkie op het Ajax verstrooiveld

In Herdenkingspark Westgaarde ligt de laatste rustplaats voor echte fans: het Ajax verstrooiveld. Dit verstrooiveld is opzet als voetbalveld met hetzelfde gras als in de Arena (gesponsord door Ajax) en de originele dug-out uit De Meer.

Kale & Kokkie zijn echte Ajacieden en bezochten het verstrooiveld van hun voetbalclub. Kokkie: “Als je dan toch moet gaan, zou dit voor mij de plaats zijn. Alles is Ajax. Dit zou wel wat zijn waar ik hoor.” Bekijk hier het filmpje:

 

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›