‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Herdenkingspark Westgaarde op één locatie

Herdenkingspark Westgaarde bestaat nu nog uit 2 aangrenzende locaties aan de Ookmeerweg: Uitvaartcentrum Westgaarde en Crematorium Westgaarde. In het uitvaartcentrum vinden voornamelijk de rouwbezoeken plaats. In het crematorium de plechtigheid.

Medio juli worden onze twee vestigingen gefuseerd naar één locatie. Hiervoor verhuist alle dienstverlening van het Uitvaartcentrum Westgaarde naar Crematorium Westgaarde, Ookmeerweg 275.

In verband met de verhuizing zal het uitvaartcentrum (Ookmeerweg 273) vanaf 5 juli gesloten zijn. Komt u langs voor een bezoek aan uw overleden dierbare, dan helpen wij u graag verder bij de receptie (bij de hoofdingang) van Crematorium Westgaarde.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›