‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Familiesuites geopend op Westgaarde

Wilt u voorafgaande aan de uitvaart op elk gewenst moment van de dag (en nacht!) bij uw overleden dierbare kunnen zijn? Vlak voor de ingang naar Herdenkingspark Westgaarde hebben wij 4 prachtige familiesuites gerealiseerd waar u uw overleden dierbare zo vaak kunt bezoeken als u wilt, zonder afspraak te maken.

De familiesuites zijn huiselijk ingerichte rouwkamers waar uw dierbare de dagen voorafgaande aan de uitvaart kan worden opgebaard. U kunt daar in een intieme omgeving afscheid nemen. De rouwkamers bieden de mogelijkheid om bij uw overleden dierbare te zijn wanneer en zo vaak als u wilt. Dag en nacht, alleen of samen. Met een eigen sleutel heeft u 24 uur per dag toegang tot de suite. Een afspraak maken is niet nodig en u kunt zo lang blijven als gewenst is. Ook kunt u hier enkele naaste familieleden (max. 10) ontvangen die persoonlijk afscheid willen nemen.

Een ‘eigen plek’ voor een persoonlijk afscheid

De familiesuites bevinden zich in het Poortgebouw, bij de entree naar Herdenkingspark Westgaarde. De kamers hebben een gezamenlijke entree, zitruimte, sanitair en een keukenblok met koffie- en theefaciliteiten. De suites zijn enkel toegankelijk voor de familieleden. Om deze ‘eigen plek’ nog persoonlijker te maken kunt u ook foto’s en andere eigendommen meenemen om hier neer te zetten.

Heeft u vragen of wilt u de familiesuites eens van binnen zien? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›