‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Crematorium Westgaarde breidt uit

Op Herdenkingspark Westgaarde wordt ons crematoriumgebouw uitgebreid. Na een flinke aanpak binnen, is nu de buitenkant aan de beurt. Er is gestart met de ontwikkeling van een heel nieuwe aanbouw. Met die ontwikkeling kunnen wij nog beter aan de wensen van onze klanten voldoen. De bouw zal naar verwachting eind 2017 voltooid zijn.

In de nieuwbouw komt o.a. een nieuwe ovenruimte waar tevens een ontvangstruimte ingericht wordt. Dit omdat familieleden vaak zo lang mogelijk bij de overledene willen blijven. Een moderne en toegankelijke ovenruimte past hierbij. Ook in de nieuwbouw wordt de bestaande stijl doorgevoerd, waardoor een mooi geheel met het park ontstaat. Al eerder werd de ontvangsthal opgeknapt en afgelopen december was ook de renovatie van de Vondel aula gereed. Met het opknappen van de Bredero aula en de bouw van de nieuwe aanbouw is Crematorium Westgaarde klaar voor de toekomst.

Zo min mogelijk overlast
Tijdens de verbouwing kunnen plechtigheden bij het crematorium gewoon blijven plaatsvinden. Om de overlast voor de bezoekers zo veel mogelijk te beperken, zijn er verschillende stappen ondernomen. Zo zijn er afspraken gemaakt met de aannemer omtrent geluidsoverlast en worden ramen die uitkijken op het bouwterrein voorzien van lichtdoorlatend folie.

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
08:30 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag:
08:30 tot 11:30 uur (en op afspraak)

zondag:
Op afspraak

Crematorium:

Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›