‹ Bekijk alle nieuwsberichten

27 mei: Rondleidingen langs gedenkkunst

Rondleidingen langs gedenkkunst op Herdenkingspark Westgaarde tijdens de Week van de Begraafplaats op zondag 27 mei. 

Eind mei is het de Week van de Begraafplaats. Herdenkingspark Westgaarde doet mee en sluit aan bij het thema: “Tussen Kunst & Kist”. Op zondag 27 mei a.s. vinden er rondleidingen plaats langs de herdenkingsmonumenten en bijzondere (kunstzinnige) graven op begraafplaats Westgaarde. Tijdens deze rondleidingen zal firma Troupin, trendsetters in gedenkmonumenten, vertellen over de mogelijkheden in materialen, wat de voordelen daarvan zijn en hoe die gebruikt kunnen worden. Tijdens een wandeling door het herdenkingspark illustreert hij zijn verhaal met voorbeelden van diverse prachtig uitgewerkte gedenktekens.

De rondleidingen vinden plaats op zondag 27 mei om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. (duur: circa 45 min.)

Het startpunt is het Parkcafé (aan de parkeerplaats bij Crematorium Westgaarde, Ookmeerweg 275). Hier wordt u verwelkomt met koffie en thee. Vooraf aanmelden is niet nodig.

U bent van harte welkom!

 

Kijk voor overige activiteiten tijdens de Week van de Begraafplaats op: http://www.weekvandebegraafplaats.nl/ 

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›