Herdenkingspark Westgaarde

Zondag 2 november Allerzielen
Zondag 2 november wordt op Allerzielen in Herdenkingspark Westgaarde de mogelijkheid geboden om uw dierbare overledene op een bijzondere wijze te gedenken.

Iedere bezoeker ontvangt tussen 10.00 en 13.00 uur bij de ingang een chrysant, de bloem die staat voor weemoed en herinnering.

Herdenkingspark Westgaarde is op Allerzielen geopend van 8.00 tot 16.00 uur.

Herdenkingspark Westgaarde
Herdenkingspark Westgaarde omvat een begraafplaats, crematorium, aula, uitvaartcentrum en een ParkCafé. Alles in één naam. Herdenkingspark Westgaarde! Een begrip dat staat voor een bundeling van dienstverlening zoals opbaren, rouwbezoek, rituele bewassingen, auladiensten, gebedsdiensten, begraven, cremeren en asbestemmingen.

Direct aan de (hoofd)ingang vindt u het uitvaartcentrum. Verder op het terrein treft u het aulagebouw aan en grotere en kleinere koffie- en familiekamers voor ontvangst en condoleance. In het aulagebouw is ook het crematorium gevestigd. Verspreid over het terrein liggen de diverse grafvakken, urnengraven, urnenmuren en verstrooivelden.
Herdenkingspark Westgaarde ligt aan de Ookmeerweg in Amsterdam. Het Herdenkingspark is gemakkelijk bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer. Daarbij is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein.

Herdenkingspark Westgaarde
Uitvaartcentrum: Ookmeerweg 273
Crematorium: Ookmeerweg 275
1067 SP Amsterdam

Telefoon: (020) 410 66 66
Fax: (020) 410 66 41
E-mail: info@westgaarde.nl
Internet: www.westgaarde.nl

De begraafplaats is iedere dag geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Op woensdag
(in de maanden juni-juli-augustus) is de begraafplaats geopend van 7.30 uur
tot 20.00 uur.

Weg opbrekingen omgeving Westgaarde
Vanaf 31 maart t/m 31 oktober zijn er een aantal opbrekingen in de route naar Westgaarde. Westgaarde blijft wel bereikbaar, maar u zult mogelijk een andere route moeten kiezen.