Afscheid nemen

In de dagen na het overlijden tot het moment van de crematie of begrafenis, kunt u in één van onze rouwkamers nog even bij uw dierbare zijn.

In onze uitvaartlocatie hebben wij verschillende rouwkamers die speciaal zijn ingericht voor een intiem (familie)bezoek. Andere ruimtes zijn weer geschikt voor condoleances met grotere gezelschappen. In de rouwkamers wordt de overledene opgebaard. Er kan muziek afgespeeld worden desgewenst met een hapje en/of drankje erbij.

Wanneer u wenst

Voor een rouwbezoek of condoleance kunt u een afspraak maken met onze medewerkers. Wij verzorgen dit graag voor u. Wanneer u maar wilt. Doordeweeks overdag, in de avond of in het weekend.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›