Verstrooiveld

Na een crematie kiest u zelf wat u met de as wilt doen. Wilt u dit uitstrooien, dan kan dat bijvoorbeeld op één van onze verstrooivelden.

Herdenkingspark Westgaarde heeft meerdere verstrooivelden. Groot en klein. Elk met een eigen sfeer.

Ajax verstrooiveld
Een speciaal verstrooiveld vormt het Ajax verstrooiveld. Een laatste rustplaats met Ajax-elementen voor fans van de Amsterdamse voetbalclub. Dit verstrooiveld is opzet als voetbalveld met hetzelfde gras als in de Arena (gesponsord door Ajax) en de originele dug-out uit De Meer. Lees meer over het Ajax verstrooiveld.

Kom eens langs om te kijken. U bent van harte welkom.

Openingstijden

De verstrooivelden zijn toegankelijk tijdens de openingstijden van Begraafplaats Westgaarde: dagelijks van 08.00 tot 18.00 uur.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›