Crematorium

Crematorium Westgaarde ligt midden in Herdenkingspark Westgaarde, direct aan de groene begraafplaats. Hier vinden de plechtigheden plaats.

Het gebouw heeft een typisch jaren 60-karakter en is ruim en licht opgezet met veel ramen. Er zijn diverse prachtige aula’s voor zowel grote als kleine groepen belangstellenden. Na afloop van de uitvaartplechtigheid is het mogelijk in één van de koffiekamers nog even samen te zijn. Desgewenst met een bijpassend hapje en/of drankje uit ons uitgebreide cateringassortiment.

Crematorium Westgaarde is beschikt over ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar. Overdag, in de avonden, maar ook in het weekend.

Openingstijden

Op afspraak (ook op zondag)

Telefoonnummer: (020) 410 66 66

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›