Ajax verstrooiveld

Voor fans van Ajax is een speciaal verstrooiveld opgezet waar men op kan gaan in hun favoriete voetbalclub: het Ajax verstrooiveld.

 

In Herdenkingspark Westgaarde ligt de laatste rustplaats voor echte fans: het Ajax verstrooiveld. Dit verstrooiveld is opzet als voetbalveld met hetzelfde gras als in de Arena (gesponsord door Ajax) en de originele dug-out uit De Meer.

Komt een Ajacied te overlijden en wordt er gekozen voor een crematie, dan kan hier de as worden uitgestrooid. Een betekenisvolle plek voor nabestaanden om te bezoeken en herinneringen op te halen en te delen.

 

Kale & Kokkie

Ajax-fans Kale & Kokkie op het Ajax verstrooiveld op Westgaarde. Kokkie: “Als je dan toch moet gaan, zou dit voor mij de plaats zijn. Alles is Ajax. Dit zou wel wat zijn waar ik hoor.” Bekijk het filmpje:

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

Maandag t/m zondag:
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Iedere dag van 08.00 uur tot 18.00 uur

(In de maanden juni, juli en augustus op
woensdagavond tot 20.00 uur geopend)

Parkeren mindervaliden:

Mindervaliden kunnen op de speciaal voor hen gereserveerde plekken dicht bij de hoofdingang parkeren. U kunt hiervoor de borden volgen. Daarnaast kunnen bezoekers die slecht ter been zijn voor de hoofdingang worden afgezet.

Routebeschrijving

Herdenkingspark Westgaarde is een groene oase van rust en stilte in Osdorp, Amsterdam-West. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Westgaarde beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Treinstation Amsterdam Lelylaan ligt op 4,5 km afstand en de bushalte Griendstraat bevindt zich voor de entree.

Plan route ›